We hoeven je niet meer te vertellen dat het zonnen onder de reguliere zonnebank een omstreden manier is om te bruinen. Spray-tan daarentegen is het tegenovergestelde, naast het feit dat je egaal zongebruind lichaam krijgt is de tanning lotion hydraterend, stimuleert celvernieuwing en zorgt voor een zijdezachte huid. Onze tanning lotion is een Eco gecertificeerd DHA en bestaan dus uit plantaardige bestanddelen en is daarnaast niet getest op dieren. 

In de meeste spray-tan salons wordt de lotion handmatig aangebracht. De meesten willen over het hele lichaam egaal bruin worden dan kan het een hoge drempel zijn om je letterlijk bloot te geven.

Chicq maakt als enige in Zeeland gebruik van een volautomatische tanning cabine, je bepaalt zelf of je gebruik wilt maken van onze expertise tijdens de spray-tan sessie. Nadat we uitgebreid hebben uitgelegd wat je te wachten staat kun je de spray-tan sessie alleen ondergaan.


Velen verkiezen de spray-tan cabine boven een handmatige sessie voor het gemak en de snelheid. De spray-tan sessie neemt maximaal 10 minuten in beslag, je gaat naar binnen met je winterkleurtje en komt naar buiten met een zomerse look. 

Als u het prettig vind dat er tijdens de spray-sessie een oogje in het zeil wordt gehouden met een eventuele handmatige bijwerking als dit nodig mocht zijn staan we vanzelfsprekend voor u klaar. De dames worden bijgestaan door Noer en de heren door Evert. 

N
a de Behandeling heeft u lichaam ongeveer 8 uur nodig om het tot het maximaal door te bruinen, en na 2 dagen is het resultaat op zijn mooist.
Als u de instructies die we meegeven en hier als pdf download staan vermeld goed opvolgt kunt u de kleur 7-10 dagen behouden waarna het geleidelijk vervaagd.

Geen enkel huidtype is hetzelfde; iedereen reageert anders op het uiteindelijke eindresultaat en hoe lang de kleur zal worden behouden. 

U zult waarschijnlijk nog met veel vragen zitten, de meest voorkomende staan vermeld onder " meest gestelde vragen" en staat u vraag er niet bij neem met ons contact op we staan u graag te woord. 

Wilt u alvast bruin op vakantie, een gezonde kleur tijdens de bruiloft, er goed uitzien op een evenement, fotoshoot of het hele jaar door een zomerkleurtje kom gerust langs en maak kennis met onze volautomatische spray-tan cabine.

 

We werken uitsluitend met Luxury Natural Tanning 100% Australian Owned & Cruelty Free.

onze Tanning liquid heeft een express-ontwikkelingsformule die zorgt voor kleur in

1 uur (lichte bruining)

2-4 uur (medium bruining)

8 uur (ultra dark tanning)