Mijn naam is Noer Poelman, begin 2015 heb ik besloten om mijn nagel passie professioneel aan te gaan pakken. Ik had al heel wat ervaring opgedaan maar miste de juiste kennis en technieken, de eerste stap was dan ook een gedegen opleiding te volgen tot volleerd nagelstyliste welke ik eind 2015 heb afgerond met een " Essentials Gel-Nails" diploma van Pronails het luxe merk in nagels gebied. Daarnaast volg ik jaarlijks diverse opleidingen en trainingen om alle nieuwe technieken en modetrends toe te kunnen passen. Ik streef naar perfectie op het hoogste niveau.

Vanaf 2017 kreeg ik het idee om naar een methode op zoek tegaan om op een veilige en drempelloze manier van de zon te kunnen genieten. Spray-tanning is zo'n 100% veilige manier, direct resultaat en je behoud minimaal 5 dagen een zomers kleurtje, alleen ik zocht naar een discretere methode van opbrengen.


In 2019  werd mijn idee werkelijkheid met de aanschaf van een volautomatische spray-tan cabine, het zou de eerste volautomatische spray-tan salon in Zeeland worden wat het tot op de dag van vandaag nog steeds is. Ik begeleid de dames, en Evert heeft deze taak voor de heren onder zijn hoede genomen. Samen hebben we de juiste kennis en techniek in onze vingers voor een perfect eindresultaat.

De vraag om op een gezonde manier onder de zonnebank te kunnen, kregen we met regelmaat. Ook daar zijn we ons verder in gaan verdiepen met de collageen zonnebank als resultaat. 


Onze zonnebank beschikt over collageen lampen tegen huidveroudering daarnaast infrarood, waarmee de bloedcirculatie toeneemt en UV licht wat je huid een lichte bruintint geeft. Je krijgt op deze manier een gezonde kleur, een kwartier in de zon is vele malen schadelijker dan 20 minuten onder onze collageen zonnebank.